Tirana Chat Biseda Te Lira Dhe Njohje Me Femra Dhe Djem Online! WELCOME!
www.TIRANACHAT.EU
Rregullat Ne TiranaChat.Eu

1.Jo rreklama

2.Jo ofendime

3.Jo smile me shum se 3

4.Jo biseda politike dhe sesuale ne chat

5.Mos kerko te jesh owner ose moderator ne chat

6.Ndalohen web faqet e tjera ne hom pagen e yllit tuaj:kick

7.Nje Owner nuk ka te drejt te bej mod pa diskutuar me 3 adminat e chatit duke i informuar ato.

8.Ju lutemi te shkruani me shkronja te vogla dhe MOS shkruan 3 ose 4 her te njejten shkronje.

9.Nese nuk zbaton kto rregulla dhe vendimet e stafit banned per 3 or maksimumi 4ever
RADIO LIVE